Skip to content
Focus

Conducere nouă la IPJ Mehedinţi

 

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi are de joi, 3 mai, o conducere nouă. Şeful Serviciului Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, comisarul de poliţie Lucian Remus Luca, a  fost împuternicit la comanda instituţiei.

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 3 mai a.c., comisarul de poliție Luca Remus Lucian a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de maximum 6 luni, atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți.

Comisarul de poliţie Lucian Remus Luca pleacă de la conducerea Serviciului Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, instituţie care sub comanda sa a soluţionat mai multe cazuri răsunătoare de corupţie în rândul angajaţilor MAI, dar şi din administraţia publică locală. Sunt de altfel, cele mai importante dosare rezolvate în ultimii ani în judeţul Mehedinţi.

După ce fostul inspector şef al IPJ Mehedinţi, comisarul şef Romulus Opriţa, a ieşit la pensie în vara anului trecut, la conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi au fost numiţi mai mulţi ofiţeri. Numirea lui Remus Lucian Luca la conducerea poliţiei mehedinţene nu poate fi decât de bun augur dat fiind faptul că este vorba de unul din cei mai experimentaţi poliţişti din judeţul Mehedinţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.