Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent Spot

Consilierii PSD conduși de Aladin Georgescu au boicotat ședința convocată pentru alocarea unor fonduri necesare încălzirii Severinului

 

Cea mai arzătoare problemă a Severinului la momentul de față, asigurarea confortului termic în această iarnă, l-a lăsat indiferent se pare pe președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu. Acesta nici măcar nu s-a obosit să participe la o ședință de îndată convocată de consilierii liberali pentru alocarea unor fonduri.

Consilierii liberali au convocat pentru astăzi, 23 octombrie, la ora 10:30, o ședință de îndată la Consiliul Județean Mehedinți pentru încălzirea municipiului Drobeta Turnu Severin.

Am convocat o ședință de îndată pentru marți, 23 octombrie, de la ora 10.30, pentru a supune la vot proiectul de hotărâre prin care solicităm o rectificare proprie a bugetului CJ Mehedinți de 1 milion de lei. Suma să fie transferată către primăria Drobeta Turnu Severin. Propunem ca banii să fie luați de la achiziția acelei mașini pentru coafat copaci. Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin are nevoie urgentă de bani ”, a declara luni consilierul județean Stela Firu.

Deși problema încălzirii municipiului Drobeta Turnu Severin este una extrem de gravă având în vedere că Primăria orașului nu are fondurile necesare pentru a asigura confortul termic în iarna 2018-2019, iar Guvernul nu pare dispus să acorde un ajutor în acest sens, consilierii județeni PSD, majoritari în forul județean, au boicotat ședința prin neprezentare.

Și nu doar atât. Într-o manieră grosolană față de colegii liberali din Consiliul Județean Mehedinți, sala în care au loc aceste ședințe era închisă la ora când ar fi trebuit să înceapă ședința de îndată.

Acesta este modul în care  Partidul Social Democrat, condus în Mehedinți de Aladin Georgescu, înțelege să trateze această problemă a orașului.

Mai este doar o săptămână până când Primăria Drobeta Turnu Severin ar fi trebuit să înceapă furnizarea agentului termic în oraș. Dată fiind situația actuală, cel mai probabil acest lucru nu se va întâmpla. Cea mai delicată situație, ca în fiecare an, rămâne evident problema încălzirii grădinițelor, a școlilor și a spitalului județean de urgențe. Deși somat în mai multe rânduri de consilierii liberali, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, nu s-a preocupat de achiziționarea unei centrale pe gaz pentru spital, deși conducta de gaz trece prin fața unității medicale.

1 comentariu la “Consilierii PSD conduși de Aladin Georgescu au boicotat ședința convocată pentru alocarea unor fonduri necesare încălzirii Severinului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.