Skip to content
Focus Recent

Consilierul agresat a depus plângere penală împotriva șefilor Poliției locale din Severin

Șeful Poliției locale din Severin încă este în funcție, deși în urmă cu câteva zile a agresat un consilier local liberal, ziua, pe stradă. Consilierii liberali și președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu i-au cerut primarului Marius Screciu să ia măsuri. Edilul s-a eschivat.

Între timp, victima, Dragos Năstasie, a declarat pentru PS News Mehedinți că a depus o plângere penală împotriva lui Emanuel Gîrlea și împotriva lui Grigorescu Mirel.

Am înregistrat astăzi (29 iulie n.red.) o plângere penală la parchetul de pe lângă judecătoria Drobeta Turnu Severin, împotriva lui Gîrlea Emanuel Georgian pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare și împotriva lui Grigorescu Costinel Mirel pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și tâlhărie. Am depus certificatul medico – legal de la IML și filmarea cu incidentul. În declarație a fost consemnat și martorul care a fost cu mine în ziua respectivă. Aștept să fiu chemat la declarații”, a declarat consilierul local PNL pentru PS News Mehedinți.

Incidentul a fost discutat în ședința Consiliului Local de la Primăria Drobeta Turnu Severin care s-a desfășurat în cursul zilei de marți, 30 iulie.

Cu această ocazie, consilierii liberali au depus un proiect de hotărâre privind delimitarea Consiliului Local al municipiului Drobeta Turnu Severin față de atitudinea de violență verbală și fizică manifestată de directorul executiv al Poliției Locale Drobeta Turnu Severin, Gîrlea Manuel Georgian, la adresa consilierului local Năstasie Dragoș, precum și solicitarea de demarare urgentă a procedurilor privind destituirea acestuia din funcția publică de conducere deținută.

Proiectul nu a fost adoptat. Configurația votului a fost următoarea: 8 pentru adoptare ( grup PNL), 4 împotrivă (grupul PSD), 3 abțineri și o neparticipare la vot. Deci proiectul nu a trecut fiind 8 pentru din 16 voturi necesare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.