Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Consiliul Județean –cimitirul elefanților din Mehedinți

În timp ce administrațiile publice performante din România își întăresc organigrama cu oameni bine pregătiți, performanți,  în structurile care se ocupă de proiectele cu fonduri europene, Aladin Gigi Georgescu face angajări pe carnet de partid la Consiliul Județean Mehedinți. Noile angajări făcute la CJ Mehedinți arată că Gigi Georgescu nu dă doi bani pe ceea ce înseamnă dezvoltarea județului.

Doi foști primari PSD care au pierdut alegerile în 2020 și-au găsit un loc cald la Consiliul Județean Mehedinți.  Anghel Gîdea, fostul primar al comunei Bâlvănești și Constantin Stoican, fostul primar al comunei Balta, au fost angajați ca inspectori de Aladin Gigi Georgescu la unul din cele mai importante servicii din cadrul Consiliului Județean Mehedinți, și anume Serviciul Managementul Proiectelor, Dezvoltare Durabilă Turism – Direcția Managementul Proiectelor.

Președintele PSD Mehedinți, Gigi Georgescu, și-a răsplătit cu aceeași funcție și candidatul la funcția de primar în comuna Ilovăț, Dumitru Modoacă.  E adevărat a candidat fără succes împotriva primarului Ion Manțog, dar omul nu putea fi lăsat pe dinafară.

Nu este greu să ne dăm seama ce performanțe au avut în comunele pe care le-au păstorit cei doi edili din moment ce locuitorii de acolo nu le-au mai acordat votul de încredere. Cât despre fostul primar de la Bâlvănești, Anghel Gîdea, ziarul ”Adevărul” consemna în 2008 că ”Anghel Gâdea, edilul din comuna mehedinţeană Bâlvăneşti, s-a apucat de liceu la cei 50 de ani”. „Am lucrat pe şantier ca meseriaş şi pe mine nu poate să mă păcălească nimeni acum la o lucrare că ştiu cum se face de calitate”, declara la vremea  respectivă primarul Anghel Gâdea.

În aceste condiții, ne putem imagina ce aport profesional vor aduce cei trei noi angajați ai Consiliului Județean Mehedinți, care vor primi un salariu între 5.000 și 6.500 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.