Skip to content
Recent Social

Consiliul Județean vrea să construiască locuințe pentru medici – Liberalii au corectat proiectul

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu anunță că s-au făcut primii pași pentru construirea unor locuințe pentru medici.

În cadrul ședinței ordinare a lunii februarie a fost adoptat un proiect de hotărâre pentru dezmembrarea terenului pe care vor fi construite locuințele.

Am aprobat, în cadrul ședinței ordinare a lunii februarie, un proiect de hotărâre care este o continuare a demersurilor începute încă de anul trecut, în sensul că ne dorim să realizăm locuințe de serviciu de tip ANL pentru personalul medical, în imediata apropiere a Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți. Astăzi, a trebuit să adoptam o hotărâre de Consiliu Județean pentru dezmembrarea terenului pe care vor fi construite locuințele”, a anunțat președitele CJ Mehedinți Aladin Georgescu.

Ședința nu a fost însă lipsită de obiecții, cel puțin la acest proiect de hotărâre.  Înainte de adoptare consilierii județeni liberali Stela Firu și Valeriu Manțog au atras atenția că există o eroare în raport care trebuie corectată, nu era menționat clar că locuințele vor fi destinate medicilor, ci funcționarilor publici. Președintele CJ Aladin Georgescu a admis că există o eroare și a cerut ca raportul să fie corectat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.