Skip to content
Administrație locală

Constantin Gherghe candidează din nou la primăria Drobeta Turnu Severin

Constantin Gherghe și-a depus candidatura la primăria municipiului Severin, fiind candidatul Pro România. Gherghe este fostul primar care s-a retras din politică după alegerile din 2016. Dar a revenit. De data asta se pare braț la braț cu fostul prefect Drăghiea și deputata Alina Teiș, care a fugit din PSD.

ȘTIM, VREM ȘI PUTEM! Dragi severineni mi-am depus cadidatura la Primăria municipiului nostru. Vă asigur că suntem o echipă de profesioniști. Împreună cu toți candidații consilieri suntem hotărâți să întoarcem administrația cu fața spre nevoile reale ale orașului. Avem determinarea necesară să stârpim minciuna, preocuparea principală a actualei administrații. Ei, s-au dovedit neputincioși. Succesul este de partea celor ce ȘTIU, VOR ȘI POT. Am demonstrat acest lucru. Acum, cheia succesului sunteți dumneavoastră, severinenii. Eu și echipa mea vă suntem parteneri sinceri. AM DOVEDIT-O”, este mesajul transmis de Gherghe.

Constantin Gherghe se înscria în 2014 în Uniunea Națională pentru Progresul României, după ce în același an trecea de la PDL la PMP.

El a fost liderul PDL Drobeta Turnu Severin, fiind schimbat din funcție în primăvara anului 2013. El susținea atunci că motivul înlocuirii sale a fost faptul că la congresul PDL a susținut-o la șefia partidului pe Elena Udrea, și nu pe Vasile Blaga.

A avut două mandate de primar la Severin și în perioada 2004-2008, el a fost viceprimar, fiind atunci membru PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.