Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Continuă simulările examenului de bacalaureat

A doua probă a simulărilor pentru bacalaureat s-a desfășurat marți, 23 martie, iar elevii au precizat că au întâmpinat câteva dificultăți în privinţa subiectelor.

„A fost destul de greu, am susţinut examenul la istorie, dar a picat ce ne aşteptam. Cred ca am fost destul de pregătiţi unii dintre noi”, ne-a comunicat o elevă

De asemenea, pregătirea a fost mai grea în mediul online, pentru unii elevi, dar odată cu revenirea la școală, au putut recupera materia. 

„A fost greu să ne pregătim în mediul online, dar de când am revenit la şcoală, am reuşit să recuperez materia pierdută”, susţine un elev

Simulările au fost organizate în 19 unități de învățământ liceal din Mehedinţi. 

La Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja” s-au susținut simulări la matematică și istorie, iar absenții au fost în număr foarte mic. 

„Astăzi a fost proba obligatorie a profilului, iar la Colegiul nostru, elevii au optat pentru matematică, la profilul real, respectiv istorie, la profilul uman. Din cei 197 de elevi înmatriculaţi în clasele a 12-a, de la Colegiul Naţional Pedagogic „Ştefan Odobleja”, au absentat un număr de 8 candidaţi”, a declarat Laura Butaru, directorul Colegiului Naţional Pedagogic „Ştefan Odobleja”

Miercuri, 23 martie, elevii claselor a 12-a vor susține ultima probă a simulărilor pentru examenul de bacalaureat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.