Skip to content
Focus

Contrabandista de la colţul străzii. Prinsă în flagrant în Piaţa Centrală

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu   Severin au depistat o persoană care transporta 460 de pachete cu țigări de contrabandă,  în valoare de peste 5.500 de lei, care urmau să fie comercializate ilegal în Drobeta-Turnu Severin.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Compartimentului de Combatere a Migrației Ilegale și Infracţionalităţii Transfrontaliere – Sectorul Poliţiei de Frontieră  Drobeta Turnu Severin au organizat în data de 10 aprilie a.c. o acțiune, în baza unor informații deținute despre o persoană suspectată că se ocupă cu traficul de produse accizabile.

În urma acțiunii a fost depistată, în zona Pieței Centrale din municipiul Drobeta Turnu Severin, Cristina C., în vârstă de 50 de ani, care deținea într-o cutie de carton cantitatea de 460 de pachete cu ţigări marca Marble, fără marcaje fiscale. Femeia, care nu era la prima abatere, a declarat că intenţiona să comercializeze ţigările pe piaţa neagră de desfacere din Turnu Severin.

Ţigările, în valoare totală de peste 5.500 de lei, au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizarea cazului urmând să fie luate măsurile legale care se impun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.