Skip to content
Administrație locală Recent

Contre dure între președintele CJ Aladin Georgescu și fostul prefect Cristinel Pavel

După ce fostul prefect a anunțat că Aladin Georgescu este în vizorul Direcției de Control, Constatare Nereguli și Antifraudă din cadrul Autorității de Management a Programului Operațional Regional (AM POR), iar județul va pierde o sumă în cuantum de aproximativ 4.500.000 euro, președintele CJ dă vina pe….fostul prefect.

În replică, Cristinel Pavel îi cere lui Aladin Georgescu să explicae de ce a ”pierdut finanțarea europeană la Muzeul Regiunii Porților de Fier, dar și la Vila lui Ceaușescu de la Gura Văii, explică de ce Consiliul Județean riscă să dea înapoi Uniunii Europene circa 27 milioane de euro pentru proiectul de gestionare a deșeurilor”.

LICITAȚIE PENTRU PROIECTAREA ȘI EXECUȚIA LUCRĂRILOR DE MODERNIZARE A CLĂDIRII SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DROBETA TURNU SEVERIN – Proiectul derulat de Consiliul Județean Mehedinți pentru modernizarea clădirii principale a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin a ajuns într-o fază avansată, aceea în care așteptăm ofertele operatorilor economici în vederea realizării proiectului tehnic și a lucrărilor de execuție. Licitația a fost deja publicată în sistemul public de achiziții publice (SICAP), iar termenul pentru depunerea ofertelor este data de 9 octombrie 2020. Acesta este cel mai important proiect din cele 6 derulate de Consiliul Județean Mehedinți pentru modernizarea infrastructurii de sănătate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin și vă asigur că toate se vor implementa, spre disperarea fostului prefect, care își face campanie mințind cu nerușinare în scopul de a denigra munca angajaților Consiliului Județean. Nu s-a oprit aici! A reclamat toate proiectele noastre la Ministerul Dezvoltării cu scopul de a le bloca, să aibă și el subiecte de campanie, în lipsă totală de inspirație și inițiativă pentru altele noi. Cât de josnic mai poate coborî acest individ dacă a ajuns să oprească investiții importante pentru infrastructura rutieră și cea de sănătate din Mehedinți?! Suntem asaltați de controale pe toate obiectivele! Vă asigur că vom depăși toate aceste răutăți, vom implementa toate proiectele pentru care am atras fonduri europene și vom accesa altele noi! Nu pot alții minți cât putem noi munci și am convingerea că mehedințenii știu acest lucru”, a fost mesajul de atac al lui Aladin Georgescu.

În replică, fostul prefect îl numește ”impostor”.

”Domnule avocățel de la Vânju Mare, că nu știi cum se implementează un proiect finanțat cu fonduri europene am văzut cu toții, dar să dai vina pe mine pentru eșecurile tale administrative este strigător la cer! Toate aceste proiecte sunt monitorizate, iar atunci când instituțiile cu atribuții de control descoperă nereguli de la reglementările specifice ale Uniunii Europene sau de la reglementările naționale, se aplică sancțiuni. Dar acestea sunt lucruri știute de toată lumea! Mai bine explică de ce ai pierdut finanțarea europeană la Muzeul Regiunii Porților de Fier, dar și la Vila lui Ceaușescu de la Gura Văii, explică de ce Consiliul Județean riscă să dea înapoi Uniunii Europene circa 27 milioane de euro pentru proiectul de gestionare a deșeurilor. Știu, e mai ușor să te filmezi cu drona pe marginea unui petec de asfalt și să te lauzi cu marile tale ”realizări” decât să spui adevărul mehedințenilor, la care ai acum tupeul să le ceri încă o dată votul. Cât despre salariații de la Consiliul Județean, cred că te referi doar la cei angajați de tine pe bază de carnet de partid și din cauza cărora se întâmplă aceste nereguli grave, fiindcă profesioniștii, foștii mei colegi, oameni cu experiență, care cu adevărat muncesc în această instituție, abia așteaptă să scape de un incompetent și un impostor ca tine”, este mesajul transmis de Cristinel Pavel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.