Skip to content
Ediția de astăzi

Contre între premier și liderul PSD! Cîțu: De la tovarășul Ciolacu așteptam să mă sune! Liderul PSD: Cîțu și-a luat palme peste ochi la Bruxelles!

Dezbaterile pe marginea proiectului de buget pe anul 2021 ”încing” spiritele pe scena politică românească, la cel mai înalt nivel. Premierul Florin Cîțu s-a oferit să îi explice liderului PSD cum stă treaba cu bugetul. În replică, președintele PSD l-a făcut ”frustrat”.

Mai mult, și aș vrea aici să fac o mică paranteză și să observăm cu toții ipocrizia lui Ciolacu și a celor de la PSD. Acești oameni tot reclamă, de câteva luni de zile, la Comisia Europeană bugetul României. Aceiași oameni, care acum câțiva ani de zile se supărau când noi reclamam la Comisia Europeană. Nu asta e problema că fac aceste reclamații. Eu aș prefera de la domnul Ciolacu, așa cum am făcut și în 2019, și cum am cerut și în perioada 2017 – 2019, de la tovarășul Ciolacu așteptam să mă sune. Îmi luam eu o zi, două din viață, pierdeam eu timpul ăsta și îi explicam cum e cu bugetul. Da, ştiu, e mai greu, dar îi explicam eu cu bugetul, decât să facă aceste scrisori pe la Comisia Europeană. Deci, tovarășe Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon. Închid paranteza”, a transmis premierul României.

La câteva minute, liderul PSD i-a ”răspuns” acid și ironic.

Cîțu și-a luat palme peste ochi la Bruxelles și își varsă frustrările pe toată lumea în țară. Vrei să dai telefoane, Cîțule?! Hai pune mâna pe telefon și formează: – La milioanele de angajați cărora le-ai dat 2 lei pe zi la salariul minim; – La milioanele de copii pe care i-ai mințit cu nesimțire că le crești alocațiile, – La milioanele de pensionari de care ți-ai bătut joc ”electoral” că le crești pensiile; – La sutele de mii de fermieri loviți de secetă cărora nu le-ai mai dat nicio despăgubire; – La zecile de mii de antreprenori care și-au închis afacerile așteptând la nesfârșit banii promiși pe care voi i-ați FURAT, Ai vreo 10 milioane de telefoane de dat! 10 milioane de români pe care i-ai nenorocit, Cîțule! Și la sfârșit, dă-ți demisia! Scutește-ne de rățoiala asta adolescentină”, a fost mesajul lui Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.