Skip to content
Focus Recent

Corina Crețu – în echipa lui Ponta la europarlamentare

Comisarul european Corina Creţu şi-a anunţat oficial, joi, candidatura la alegerile europarlamentare și o va face din partea PRO România, partidul condus de fostul premier Victor Ponta.

Candidez pentru alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro România, care are un proiect ambiţios de dezvoltare a României, cu oameni competenţi şi profesionişti. Am fost şi rămân o social-democrată europeană convinsă şi cred că singura şansă de dezvoltare a României este în interiorul unei Uniuni Europene puternice şi echitabile, unde ne trebuie aliaţi şi prieteni şi cred că această tactică de atac din partea noastră ne va costa pe toţi”, a declarat Corina Creţu, la Cluj-Napoca.

Corina Crețu a fost aleasă pe lista PSD, după care la 1 noiembrie 2014 a devenit Comisar pentru Politica Regională al Comisiei Europene. A fost aleasă eurodeputat la alegerile din 2007, la cele din 2009 și la alegerile din 2014, când a fost pe primul loc pe lista de candidați ai Alianței PSD-UNPR-PC.[2] A ocupat funcția de vicepreședinte al Parlamentului European în perioada iunie-octombrie 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.