Skip to content
Administrație locală Recent

Coronavirus: Primarul Screciu anunță măsuri de prevenție

Primarul municipiului Severin Marius Screciu anunță că au fost luate o serie de prevenire a apariției unor cazuri de coronavirus.

Având în vedere suspendarea cursurilor în grădinițe, școli, licee și colegii, am hotărât să întrerupem activitatea și în creșele din municipiul Drobeta Turnu Severin, de ‪vineri 13 martie‬ și până la ‪31 martie‬. În această perioadă, angajații creșelor vor veni la muncă și vor participa la curățenia și igienizarea instituțiilor. Am decis de asemenea anularea tuturor activităților culturale și sportive, la nivelul instituțiilor din subordinea primăriei, până la ‪31 martie 2020‬. În ceea ce privește activitatea cu publicul a instituțiilor subordonate primăriei, am luat decizia ca fluxul de persoane să fie fragmentat. Astfel, la ghișee nu va aștepta mai mult de o persoană, iar în sălile de așteptare vom limita numărul la 10 persoane, pentru a-i proteja atât pe angajați, cât și pe cetățeni. Am stabilit de asemenea suspendarea activităților desfășurate în Târgul Veterani, la sfârșitul săptămânii, pe o perioadă nedeterminată. Am solicitat operatorului local de transport în comun și operatorilor de taximetrie și vom verifica acest lucru, să efectueze mai des dezinfecția si sterilizarea autovehiculelor”, a anunțat edilul.

Cetățenii să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte
informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.