Skip to content
Ediția de astăzi Recent

COVID în biroul de cadastru unde s-a realizat flagrantul de luare de mită

Anchetatorii care au realizat săptămâna trecută flagrantul de luare de mită ce a vizat doi funcționari publici de la Primăria Drobeta Turnu Severin și Prefectura Mehedinți ar putea fi suspecți de coronavirus. În biroul de la Primăria Severin, unde reprezentanții DNA Craiova și ofițerii de la Serviciul Anticorupție Mehedinți au stat mai multe ore, au fost depistați doi angajați cu COVID-19.

„În acest moment, sunt două cazuri confirmate cu Covid19 în cadrul primăriei municipiului Drobeta Turnu-Severin. În urma anchetei epidemiologice, au fost izolate la domiciliu trei persoane (contacți direcți cu aceste persoane infectate) și familiile celor infectați. Până în acest moment, nu am primit adrese de la DSP Dolj, în acest caz”, precizează purtătorul de cuvânt al D.S.P. Mehedinți, Codruța Vochescu.

Primăria Drobeta Turnu Severin a trimis notificări și către DNA Craiova și SGA Mehedinți.

„O întreagă direcție – Direcția de Cadastru – din cadrul Primăriei Drobeta Turnu-Severin este blocată în acest moment. Nu primim, nu emitem documente. Toți angajații acestei direcții sunt acasă, în izolare. Urmează, în continuare, să vedem dacă, dintre ceilalți angați, a mai fost infectat cineva cu virusul. Șeful Direcției de Cadastru a fost fost vizat de un control al Direcției Naționale Anticorupție Craiova și al Direcției Generale Anticorupție Mehedinți. Primăria Drobeta Turnu-Severin a triumis, ieri, înștiințări către cele două structuri, despre situația de aici, pentru că, în acel birou, s-au desfășurat perchezițiile”, a declarat primarul Marius Screciu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.