Skip to content
Recent

Crește numărul actelor de vandalism, în Severin

Actele de vandalism sunt din ce în ce mai dese, în municipiul Drobeta-Turnu-Severin. Astfel, tot mai multe parcuri sau locuri publice sunt vandalizate în toiul nopții, fiind produse pagube materiale, iar imaginea orasului are de suferit.

„Sunt bănci, coșuri de gunoi, trotuare, fântânile pe care le avem printre blocuri, chiar copacii, micii copaci cad pradă acestor vandali. Asta ține de buna-creștere, buna educație. O mică parte din cei care locuiesc alături de noi, în orașul Drobeta-Turnu-Severin, nu sunt bine-crescuți, au porniri vandalice pe care nu le putem înțelege. Un om normal nu întelege ce e în capul unuia care ia un coș de gunoi și îl aruncă în Pârâul Crihala sau sparg becurile, am avut un caz când au rupt 13 stâlpișori cu beculeț, care arătau atât de frumos în acel parc. E greu să înțelegi ce stă la baza acestor porniri.”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta-Turnu-Severin

Cei care au fost surprinși de autorități, au fost sancționați și obligați să plătească ce au vandalizat, însă cei mai mulți acționează pe timpul nopții, când este mai greu să fie prinși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.