Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Crimă în Mehedinți! A fost bătută până a murit

Orașul Strehaia a fost zguduit recent de o veste tragică: o tânără a murit după ce a fost bătută crunt de iubit. Presupusul autor a fost reținut, iar autoritățile au descoperit că a mai fost condamnat pentru agresiune fizică, în Franța.

Un bărbat de 32 de ani din oraşul Strehaia, judeţul Mehedinţi, este audiat, duminică, fiind bănuit că şi-a lovit iubita cu picioarele, iar în urma leziunilor suferite aceasta a murit. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a mai fost condamnat, în Franţa, pentru agresiune fizică.

Este vorba de o crimă, în Strehaia. Autorul şi cu victima trăiau în concubinaj şi, pe fondul consumului de alcool din partea autorului, a izbucnit un conflict spontan, a început să o bată pe femeie, după care a pus-o jos şi a jucat-o în picioare. În urma leziunilor a decedat, leziuni interne. Nu e vorba de niciun cuţit. Bărbatul are 32 de ani, victima 34. S-a întâmplat în locuinţa în care trăiau împreună. A murit la scurt timp după agresiune”, a declarat Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.