Skip to content
Ediția de astăzi Recent Social Spot

Crimă înfiorătoare. Bătrână schingiuită pentru bani în Mehedinți

 

O femeie de 72 de ani din localitatea Scăpău-Mehedinți a murit în chinuri groaznice fiind schingiuită pentru a spune unde ține banii. Poliția nu are niciun indiciu despre autorii faptei.

O bătrână din localitatea Scăpău și-a găsit sfârșitul în cel mai groaznic mod cu putință. Autorii crimei au schingiuit-o cumplit pentru a spune unde are banii în casă. I-au dat cu o rangă în cap, au tăiat-o cu o sabie și i-au băgat o igliță în picior.

I-au luat din casă un lănțișor și un card de pe care se pare că au scos bani a doua zi. I-au smuls din ureche cerceii, nestabilindu-se clar dacă în timp ce era în viață sau după ce survenise decesul.

Sătenii din Scăpău sunt îngroziți de cele petrecute cu bătrâna și spun că niciodată nu s-a mai petrecut în satul lor o faptă de o asemenea cruzime.

Din spusele martorilor, femeia a scos acum câteva zile o sumă de bani de la bancă. Ea era proprietara unui magazin amenajat în incinta casei sale.

Femeia a fost găsită moartă în casă vineri, 4 ianuarie și se pare că decesul a survenit joi seara. Poliția din Mehedinți nu a reușit să dea de urma făptașilor. De altfel, polițiștii nu au dat nicio informație publică despre acest caz care a oripilat o comunitate întreagă.  Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți precizează că în acest caz s-au făcut percheziții, s-au solicitat date de pe operatorii de telefonie mobilă, de la bănci.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.