Skip to content
Ediția de astăzi

Crimă înfiorătoare la Drobeta Turnu Severin. Fiul şi-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de cuţit

 

Severinenii care locuiesc pe strada Orly sunt îngroziţi de cele petrecute luni dimineaţă în casa vecinului lor. Autorul crimei, Octavian Ştefan Filip (23 de  ani) avea încă sânge pe mână atunci când oamenii legii l-au scos cu câtuşe din curtea casei.

Din primele informaţii, fiul şi-a ucis luni (14 mai) tatăl, Cristian Filip (53 de ani), cu peste 20 de lovituri de cuţit aplicate în spate şi pe faţă. A pierdut mult sânge, astfel că echipajul medical când a ajuns la faţa locului anu a mai putut face altceva decât să constate decesul. Se pare că oribila crimă s-a petrecut pe fondul unei altercaţii, însă vecinii povestesc că exista de mai multă vreme în casa familiei Filip o stare conflictuală.

Victima a fost inspector la Finanţele Publice Mehedinţi.

Autorul crimei a absolvit o facultate în Danemarca , fiind adus în ţară de părinţii acestuia în urmă cu două zile.

„S-a întors de acolo cu un comportament ciudat, cu idei stranii, că vrea să schimbe lumea. Unii vorbesc că ar fi consumat şi droguri”, povesteşte un vecin.

Tânărul asasin a fost reţinut de poliţie pentru audieri şi va fi supus unei expertize psihologice la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs crima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.