Skip to content
Administrație locală

Cristinel Pavel, candidatul PNL la CJ: Investițiile vor fi baza construcției Noului Mehedinți

Cristinel Pavel, candidatul PNL la președinția CJ Mehedinți, a făcut public o parte din programul său de candidatură și a anunțat că ”Investițiile vor fi baza construcției Noului Mehedinți”.
”Ca viitor președinte al Consiliului Județean Mehedinți îmi asum ca, alături de echipa PNL, să: Elaborez proiecte pentru atragerea de fonduri guvernamentale și europene pentru a crește nivelul de atractivitate al județului Mehedinți pentru investitori români și din afara țării; Promovez parteneriate cu autoritățile publice locale și centrale pentru a crește nivelul de atractivitate al județului pentru potențiali investitori, asigurând o coordonare a dezvoltării infrastructurii de utilități corespunzătoare; Inițiez contacte cu potențiali investitori prin organizarea unor evenimente și conferințe, care să devină o tradiție, prin care să atragem reprezentanți ai mediului de afaceri și alți factori decidenți și să creștem profilul și atractivitatea județului nostru”, a anunțat Cristinel Pavel.

În județul Mehedinți, în luna aprilie 2020, ca și în luna precedentă, nu s-au înregistrat înmatriculări de societăţi comerciale cu participare străină la capitalul social subscris. În luna corespunzătoare din anul precedent, numărul înmatriculărilor a fost de 4.

Potrivit Direcției Județene de Statistică Mehedinți, în perioada 1.I – 30.IV.2020, numărul înmatriculărilor de societăți comerciale cu participare străină la capitalul social subscris a fost de 4, cu un capital social de 0,7 mii lei (echivalentul a 170,6 dolari SUA, respectiv 155,0 euro). Comparativ cu perioada 1.I – 30.IV.2019, numărul de înmatriculări este mai mic cu 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.