Skip to content
Administrație locală Recent

Cristinel Pavel către Aladin Georgescu: A ratat o bună șansă să tacă și a ales să se facă de râs

Cristinel Pavel, fostul prefect și candidatul PNL la președinția CJ Mehedinți, i-a transmis lui Aladin Georgescu că mai bine tăcea și nu făcea comentarii fără sens legate de gestul prin care a încercat să  numească, în paralel, un nou manager la spitalul județean.

”Aladin Gigi Georgescu a ratat o bună șansă să tacă și a ales să se facă de râs. Ceartă PNL pentru faptul că omul său, paralel cu funcția de manager al Spitalului Județean, a înțeles în ultimul moment penibilul situației și a refuzat numirea. PNL a făcut ce trebuia: a oprit ca la șefia spitalului, mai ales în vreme de pandemie, să ajungă un politruc. În 27 septembrie putem scăpa de actuala conducere a Consiliului Județean, astfel putem reinstaura meritocrația și competența la conducerea județului. Noul Mehedinți se construiește cu oameni potriviți la locul potrivit, nu cu politruci puși să conducă spitale”, a declarat Cristinel Pavel.

Președintele CJ Mehedinți a dat vina pe liberali acuzându-i că sunt în campanie electorală.

Constat cu mâhnire că PNL continuă campania electorală murdară în care a inclus Spitalul Județean de Urgență încă de acum câteva luni. Au numit în mod abuziv un manager și au menținut în tot acest timp o stare de tensiune în rândul personalului medical prin bulversarea activității la nivelul conducerii. Asta, în loc să se asigure că unitatea medicală are toate mijloacele pentru a gestiona în cele mai bune condiții criza medicală. Managerii pe care i-am numit respectând legislația în vigoare, au fost persoane cu experiență și expertiză în activitatea medicală și managerială și au fost contestați de liberali deși nu erau nici barmani cum s-a întâmplat la Spitalul Orășenesc Câmpeni, nici patroni de pompe funebre ca la Spitalul din Neamț. Pe de altă parte, nu m-am dat nici medic pentru a intra în față la testarea pentru Coronavirus așa cum a făcut unul dintre liderii PNL la Suceava”, a declarat Aladin Georgescu.

2 comentarii la “Cristinel Pavel către Aladin Georgescu: A ratat o bună șansă să tacă și a ales să se facă de râs

  1. Contam pe profesionalismul,caracterul si bunul simt al dr.Victor Maliborschi.Ca beneficiari ai actului medical pe care îl dorim de cea mai buna calitate,dorim sa se renunte la intrigi,barfe de partid,etichetari,certuri politice,etc…si la numirea în functii a oricarui”politruc”indiferent de partid.În spital se face medicina în folosul oamenilor,si asta o fac MEDICII si tot personalul medical.Iar la conducerea CJ daca e acum un „politruc”psd,va urma acum tot un”politruc”pnl?Si care e diferenta?Terminati cu mizeriile de partid de care suntem satui!Fiecare sa-si faca datoria la locul lui si în limitele legale ale functiei,în tacere,ca niste oameni civilizati,iar la sfarsitil mandatului vom vedea care a lucrat mai bine.Noi,cetatenii,facem aprecierile,nu dv.cei care sunteti obisnuiti sa va umflati în pene!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.