Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Cristinel Pavel îl pune la zid pe președintele CJ Mehedinți: ”Gigi Georgescu se joacă cu sănătatea mehedințenilor”

FOTO Aladin Georgescu (foto stânga) și Cătălin Tutilescu

Fostul prefect de Mehedinți, Cristinel Pavel, îl critică pe Aladin Gigi Georgescu pentru decizia de numire a lui Cătălin Tutilescu în funcția de manager al Spitalului Județean Mehedinți.

Cristinel Pavel spune că această decizie este ilegală și că cel mai probabil aceasta va fi atacată în instanța de contencios administrativ de Prefectura Mehedinți:

”Aladin Gigi Georgescu, care ocupă momentan funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, nu vrea să înțeleagă în ruptul capului că Spitalul Județean de Urgențe nu este moșia sa, că este un spital public unde activitatea este guvernată de legi.

Că ar trebui să cunoască legea și să o respecte numai vorbim, este însă foarte suspectă zbaterea acestuia de a tot numi manageri, din moment ce această funcție este ocupată legal de medicul Victor Maliborschi. A dat Ministerul Sănătății în judecată, a pierdut acest proces și totuși continuă să facă aceste numiri ilegale la spitalul județean.

Din funcția de prefect i-am atras atenția în mai multe rânduri că încalcă legea, dar văd că persistă în această acțiune de schimbare a managerului. Sunt convins că și actualul prefect al județului Mehedinți va ataca în contencios și această dispoziție care este vădit ilegală”.

Fostul prefect de Mehedinți consideră că actualul președinte al CJ Mehedinți ”se joacă cu sănătatea mehedințenilor”:

”Foarte grav este că în această perioadă critică pe care o traversăm, Gigi Georgescu se joacă cu sănătatea mehedințenilor. Observ și pe rețelele de socializare reacțiile mehedințenilor la această numire. Oamenii sunt revoltați și pe bună dreptate despre ceea ce se întâmplă la spitalul județean. Așteptările acestora sunt evident cu totul altele: își doresc un spital unde să poată fi tratați corespunzător și în condiții civilizate”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.