Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Crucea Roșie vine în sprijinul celor mai afectate persoane de pandemia de COVID-19

Voluntarii Crucii Roșii Filiala Mehedinți s-au alăturat unui proiect internațional care a avut ca scop informarea corectă despre virusul covid-19 și cum se pot proteja oamenii. Proiectul s-a desfășurat în două părți.

„Proiectul a fost finanțat cu o sumă suficientă și s-a derulat din luna octombrie 2020, prima parte în perioada octombrie-decembrie, iar a doua parte în intervalul ianuarie-martie. 11 voluntari au fost recrutați de la filiala Mehedinți, iar aceștia au fost pregătiți de colaboratorii de la Crucea Roșie Română”, a declarat Elena Coardă, directorul Crucii Roșii Filiala Mehedinți

Voluntarii participanți au distribuit 180 de pachete cu produse de igienă în mai multe localități și școli din județul Mehedinți. 

„Din cele 180 de pachete igienice care au fost repartizate filialei noastre, acestea s-au împărțit astfel: beneficiari de la DAS Drobeta – 40 de persoane, Școala Strehaia – 32, Școala Bala – 20, Școala Voloiac – 24, Primăria Vînju Mare – 32, Școala Breznița, Jidoștița – 32, total 180 de pachete”, a mai adăugat Elena Coardă, directorul Crucii Roșii Filiala Mehedinți

Voluntarii Crucii Roșii Române au străbătut toate județe țării pentru ajutorarea celor mai afectate persoane de pandemia COVID-19. O parte din acțiunea lor a fost postată aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.