Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Recent

Culmea parlamentarismului: PNL depune moțiune, dar nu apucă să o și voteze

Moțiunea simplă inițiată de mai mulți parlamentari liberali împotriva ministrului Pădurilor a căzut la vot. Nu e o supriză, având în vedere că nu dețin majoritatea, însă la ședința de miercuri…s-a înregistrat o culme a parlamentarismului…. Prea puțini parlamentari liberali au votat propria moțiune. Explicația? Destul de simplă…

Înainte de votul final pe moțiune a fost cel de-al doilea vot, discutabil de altfel, pe legea cu spălarea banilor, prin care au fost puse la punct ONG-urile. Momentul a stârnit indignarea deputaților liberali care, printre altele, s-au ridicat din scaune să conteste modul de desfășurare al lucrărilor.

În tot acest dute – vino, la cine să urlăm, drept cunoscutul publicului larg și sub denumirea de ALTĂ ÎNTREBARE, respectiv Florin Iordache, a trecut cu rapiditate la votul pe moțiunea simplă. Cei de la PSD și câțiva deputați de la PNL au apucat să voteze. Evident că moțiunea a căzut, dar confuzia era mare că nu se prea înțelegea ce s-a întâmplat.

Nici deputatul PNL de Mehedinți Virgil Popescu nu a votat pentru adoptarea moțiunii. Și probabil din mare încurcătură un deputat liberal a votat la fel ca pesediștii….

Poate data viitoare…liberalii nu se vor mai lăsa ”păcăliți„ de pesediștii și vor fi mai atenți, pentru nu a fi prinși departe de aparatele de vot, la propriile moțiuni simple.

Până atunci poate ministrul Ioan Deneș va pleca în urma…remanierii! Că de stresul unei viitoare moțiuni simple..poate cutreiera pădurile liniștit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.