Skip to content
Ediția de astăzi Focus Recent

Cum poți scăpa de drumurile la ANAF

Spațiul Privat Virtual (SPV) este modalitatea prin care cei de la Ministerul Finanțelor Publice vor să scutească contribuabilii de drumurile la ghișeele ANAF. Contribuabilii persoane fizice vor primi o scrisoare prin care vor fi anunțați că se pot înregistra în Spațiul Privat Virtual (SPV) pentru a avea acces la informații fiscale personale.

Prin intermediul SPV, contribuabilii persoane fizice se pot informa asupra obligațiilor fiscale, pot descărca decizii de impunere și pot verifica situația declarării contribuțiilor sociale”, anunță Ministerul de Finanțe.

Serviciul electronic SPV este furnizat gratuit de Ministerul Finanțelor Publice și poate fi accesat aacesând acest linkhttps://pfinternet.anaf.ro.

Cei care își vor face un cont online vor avea la dispoziție informații legate de situația fiscală personală și vor putea primi sau transmite o serie de documente, declarații fiscale și alte informații fiscale utile.

Din 16 mai 2018 orice persoană care realizează venituri din activități economice sau alte categorii de venituri are posibilitatea să le declare online. Formularul electronic inteligent al Declarației Unice este disponibil în Spațiul Privat Virtual (SPV).

Totodată, potrivit legislației fiscale în vigoare, începând cu anul 2019 depunerea online a Declarației Unice este obligatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.