Skip to content
Recent

Cum pregătește PNL opoziția: Șică Mandolină și comandamentul de la Caru` cu bere EXCLUSIV SURSE

Redacția PSnews.ro vă prezintă mai jos informații fierbinți despre cea mai recentă întâlnire de taină din PNL.

În cursul zilei de joi, conducerea PNL va decide cine vor fi liberalii care vor deţine funcţii de conducere în Camera Deputaţilor şi Senat. În cadrul acestei întâlniri, liderul partidului, Ludovic Orban, va da bătălia pe viață și pe moarte pentru a-și pune propriii oameni în funcțiile de la Senat și Camera Deputaților.

Însă, miza adevărată a acestei întâlniri este chiar scoaterea senatorului Daniel Zamfir din funcția de președinte al Comisiei Economice din Senatul României.

Mai mult, surse politice ne-au dezvăluit faptul că șeful liberalilor, Ludovic Orban a făcut miercuri seară un comitet de urgență la restaurantul Caru` cu bere din Capitală, unde au început să se dea telefoane cu promisiuni și amenințări, în vederea votului de astăzi (joi).

Concluzia este una deloc roz pentru liderul celui mai mare partid de opoziție din România: Orban intră în istoria PNL-ului printr-un management defectuos de conducere, prin divizarea internă pe care o produce, dar și prin cea mai amuzantă poreclă pe care și-a putut-o atrage vreun lider liberal: ”Șică Mandolină” (după discursurile sale interminabile ”și că…”).

1 comentariu la “Cum pregătește PNL opoziția: Șică Mandolină și comandamentul de la Caru` cu bere EXCLUSIV SURSE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.