Skip to content
Ediția de astăzi Focus Lifestyle Recent VIDEO

Cum s-au distrat turiștii în stațiunea Băile Herculane de Revelion

 

A fost petrecere mare în stațiunea Băile Herculane în noaptea de Revelion. Muzică live, de petrecere, mâncare și voie bună.

Cine a ales să petreacă minivacanța de Revelion în pensiunile și hotelurile din stațiunea Băile Herculane din județul Caraș Severin nu a regretat. Gazdele au pregătit pentru turiștii veniți din toate colțurile țării multe surprize, începând de la un meniu sofisticat la masa de revelion la petreceri cu vedete în piscină. Mulţi revin aici cu plăcere, dar o parte din turişti au ales pentru prima dată această locaţie, celebră pentru apele termale şi aerul curat.

La hotelul Afrodita, cu o seară înaintea Revelionului, Anna Lesko și dansatoarele ei au încins atmosfera în piscina plină ochi de turiști.

Băi relaxante

Înainte de petrecerea de An Nou, doamnele au avut parte de un adevărat răsfăţ în acest hotel şi au putut alege între o baie revitalizantă „Ritualul Cleopatrei”, Baia Împărătesei Sisi (care obişnuia să vină în staţiune) ori Baia „Afrodita” cu uleiuri esenţiale. Împărăteasa Sisi alegea de cele mai multe ori să se relaxeze în cele mai originale moduri. Baia ce-i poartă numele are efect detensionat graţie uleiului esenţial Ylang Ylang, dar şi a atmosferei create de petalele de trandafir, muzica de relaxare, terapia cromo. În timpul terapiei se serveşte, la alegere, un pahar de vin alb sau un ciorchine de strugure. Cleopatra îşi întreţinea frumuseţea printr-un ritual popular şi astăzi: baie cu lapte, miere şi petale de trandafir. Turiştii au putut opta şi pentru o şedinţă de masaj cu beţe de bambus ori cu roci vulcanice, care ajută la detoxifierea corporală prin eliminarea toxinelor de la suprafaţa pielii.

Pentru masa de Revelion, bucătarii de la „Afrodita” au pregătit un meniu special, turiştii fiind răsfăţaţi cu preparate din bucătăria internaţională, precum Amuse Bouche – piept de rață în stil hollywoodian, file de ton în crustă de semințe acompaniat de rissoto cu spanac, sparanghel și sos de citrice și multe alte bunătăți.

Turiștii au petrecut până în zori, iar astăzi se vor relaxa la o plimbare prin stațiune ori în piscinele amenajate în incinta unităților de cazare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.