Skip to content
Lifestyle Recent

Cum să eviți divorțul

Fiecare relație este diferită și succesul sau insuccesul nu poate fi determinat cu exactitate. Însă mai mulți cercetători au încercat să identifice un anumit tip de comportament, care ar putea duce la divorț.

Potrivit unui studiu publicat în Journal of Personality and Social Psychology, care arată concluziile unei cercetări unde au fost analizate peste 160 de cupluri, timp de 13 ani, se pare că există șanse foarte mari de divorț în cazul celor care în primii ani de relație au fost exagerat de drăgăstoși unul cu celălalt.

Mai popular spus – atunci când dragostea chiar este oarbă. Sau atunci când te îndrăgostești doar de aspectul fizic și crezi că restul lucrurilor care te deranjează acum, se vor schimba la partener în viitor.

Totodată, comportamentele emoționale exagerate vor obosi, vor crea așteptări exagerate, care nu vor putea fi susținute pentru o perioadă lungă de timp.

În schimb, cuplurile care sunt mai discrete când e vorba de afișarea exagerată a dragostei rezistă mai mult. Pentru o căsnicie rezistentă e nevoie de stabilirea unei legături maritale, a unei legături emoționale durabile și stabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.