Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Cum și-a respectat Aladin Georgescu o promisiune din campania electorală

Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, și-a dus la ”bun sfârșit” o promisiune făcută în campania electorală: a pasat-o colegului său de partid, primarului Marius Screciu. Este vorba de reabilitarea stadionului  ”Dr. Angelescu” (fost ”1 Mai”) din Drobeta Turnu Severin.

În februarie 2016, adică cu câteva luni înaintea alegerilor locale, Aladin Georgescu (PSD) se lăuda cu un mare proiect de reabilitare al stadionului Dr. Angelescu, pe fonduri europene.

FOTO Așa urma să arate stadionul după ”reabilitarea” promisă 

”Am convingerea că această cerere de finanţare va fi declarată eligibilă şi că vom primi finanţare europeană întrucât este mare nevoie ca acest stadion să fie reabilitat, este nevoie ca elevii şcolilor şi liceelor din Drobeta Turnu Severin să aibă acces la această bază sportivă. De asemenea aici îşi pot desfăşura antrenamentele şi asociaţiile sportive pentru copii şi juniori”, spunea la acea dată Aladin Georgescu.

Proiectul, după cum am văzut nu a trecut, dar promisiunea a dat bine în ochii electoratului. Au urmat apoi patru ani în care Aladin Georgescu nu a mișcat un fir de iarbă pe acest stadion, adică nici măcar nu s-a preocupat să taie bălăriile din acest loc, unde mulți severineni vin să alerge.

Acum, în an electoral, când vine scadența promisiunilor făcute în campania electorală, Aladin Georgescu se descotorisește de această piatră de moară, care îi atârnă de gât, și pasează problema la primarul Severinului, care a declarat recent că va prelua în administrare acest stadion.  De altfel și bazinul de înot – o altă promisiune marca Aladin Georgescu – aflat în apropierea acestui stadion, a avut parte de aceeași soartă, adică este în paragină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.