Skip to content
Recent

Cum va fi vremea în Mehedinți până la începutul lunii noiembrie

Meteorologii anunță că în perioada 22 octombrie – 4 noiembrie în zona Olteniei vom avea parte de vreme frumoasă, dar și de ploi și scăderi de temperatură.

Intervalul de prognoză va debuta cu medii regionale ale maximelor de 17…19 grade, apoi acestea vor marca o scădere până în data de 25 octombrie, spre o medie în jurul a 12 grade.

Până la sfârșitul primei săptămâni temperaturile maxime vor crește până la valori, în medie, de 20…21 de grade. În a doua jumătatea a intervalului vremea se va răci treptat, astfel că mediile regionale ale maximelor diurne vor coborî până în jurul valorii de 15 grade.

Minimele vor scădea de la o medie de 9 grade în prima zi a intervalului de prognoză, până în jurul unei medii de 4 grade în data de 25 octombrie, apoi vor crește din nou spre 9 grade, valoare ce se va menține în perioada 29 și 31 octombrie.

Între 1 și 4 noiembrie temperaturile minime vor fi în scădere ușoară până la o medie de 6 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în data de 24 octombrie, precum și în a doua săptămână de prognoza, mai ales în jurul datei de 30 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.