Skip to content
Focus Recent

Cum va fi vremea în perioada 5 noiembrie – 3 decembrie

Meteorologii anunță că în perioada 5 noiembrie – 3 decembrie media temperaturii aerului se va situa peste cea normală a perioadei, cu o abatere mai mare în regiunile vestice și nordvestice.

În săptămâna 05 – 12 noiembrie media temperaturii aerului se va situa peste cea normală a perioadei, cu o abatere mai mare în regiunile vestice și nordvestice, iar precipitațiile estimate a se înregistra în această săptămână vor fi deficitare în întreaga țară, cu un deficit mai pronunțat în regiunile vestice, nord-vestice și centrale.

În săptămâna 12 – 19 noiembrie valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale ale perioadei, la nivelul întregii țări și vor fi prea puține ploi.

În săptămâna 19 – 26 noiembrie valorile termice se vor situa în general în jurul celor climatologic normale pentru această săptămână și cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

În săptămâna 26 noiembrie – 3 decembrie mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă și regimul pluviometric va fi caracterizat de valori ce se vor situa în jurul mediilor climatologice ale perioadei, pe întreg teritoriul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.