Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Dacian Cioloș, în vizită la Drobeta Turnu Severin

 

Dacian Cioloș a fost prezent miercuri, 6 martie, la Drobeta Turnu Severin, în cadrul unui turneu electoral național, pentru promovarea Alianței USR – PLUS, pe lista căreia va candida la europarlamentare. Fostul premier tehnocrat a stat de vorbă cu oamenii explicându-le că alianța este o alternativă viabilă la actuala guvernare pe care o consideră “o catastrofă”.

 „De când am înregistrat partidul și mai ales de când am constituit această alianță, se inventează tot felul de povești și se găsesc tot felul de oportunități prin care partidul să fie atacat. Au luat-o și cu securiștii, au luat-o și cu faptul că eu sunt națonalist-extremist, după ce vreun an și jumătate am fost vândut străinilor și fiul lui Soros, deci după cum vedeți caută cu orice preț să sădească neîncrederea în oameni și suspiciunea, pentru că în felul acesta au condus țara de ani de zile. PSD-ul a dus țara în sapă de lemn și acum dau vina în stânga și în dreapta, ba pe străini, ba pe Cioloș, ba pe USR!”, adeclarat Dacian Cioloș.

De asemenea, USR – PLUS este în campanie de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii Alianței 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.