Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Dan Barna a explicat la Severin de ce a avut contracte cu statul

Candidatul USR la alegerile prezidențiale Dan Barna s-a aflat luni, 16 septembrie, la Severin. Cu această ocazie a strâns semnături pentru candidatura sa și a stat de vorbă cu severinenii.

În cadrul unui interviu acordat colegilor de la RTS Barna a explicat de ce a avut contracte cu statul.

Mehedințiul e un județ care reprezintă evoluția societății în acești 30 de ani. Se observă foarte clar o activare a spiritului civic și o schimbare. Oamenii înțeleg că există o șansă, o alternativă. Dacă ne implicăm există o șansă. Încerc să le spun că groapa din asfalt este politică…Nu e greșeala vreunui funcționar obosit care a uitat să asfalteze. Noi am trăit 30 de ani cu mentalitatea că politica e ceva murdar, corupt. Noi oamenii serioși nu facem politică și așa s-a ajuns că au făcut politică unii oameni condamnați. Pentru asta trebuie să ne luptăm să se schimbe.
În Severin m-am întâlnit pe stradă cu o doamnă. M-am așezat pe bancă lângă ea – am povestit 10 – 15 minute Și m-a întrebat de ce am avut contracte cu statul? I-am explicat că am avut o firmă care lucra cu fondurile europene, bani sunt pentru stat și atunci e firesc, dacă ești o firmă care lucrează cu fonduri europene, să lucrezi cu primării să le instruiești. Persoana respectivă mi-a spus că a înțeles. După care mi-a spus că a fost profesoară 30 de ani și știe toate lucrurile pe care i le-am spus dar am vrut să vădă cum gândesc. A fost cel mai frumos moment ce mi s-a întâmplat în Severin”, a declarat Dan Barna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.