Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Dăncilă îi răspunde lui Iohannis: Voi sesiza CCR

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că va sesiza CCR pentru conflictul pe care îl are cu președintele Klaus Iohannis. Nu este pentru prima dată când CCR trebuie să discute pe marginea unui conflict premier – președinte.

Nu suntem pentru prima dată în această situaţie şi este evident că domnul Iohannis nu a înţeles şi nu înţelege ce se întâmplă după vacantarea unor posturi în Guvern. Prin întârzierea numirii miniştrilor interimari pe posturile eliberate în urma demisiei miniştrilor ALDE, Klaus Iohannis încalcă deciziile Curţii Constituţionale care consacră principiul cooperării şi colaborării loiale între instituţiile publice”, a declarat șefa Executivului.

Dăncilă îl acuză pe Iohannis că încalcă deciziile CCR.

Este absolut incalificabil modul în care candidatul Iohannis se folosește de tribuna Administrației Prezidențiale pentru a își lansa mesajele de campanie. Suntem într-o situație fără precedent, o situație de confuzie și dezechilibru, generată de comportamentul egoist și abuziv al președintelui Iohannis. Este evident că domnul Iohannis nu a înțeles și nu înțelege ce se întâmplă după vacantarea unor posturi din guvern. Klaus Iohannis încalcă deciziile CCR care consacră principiul cooperării și colaborării loiale între instituțiile publice. E rușinos ca după atâtat timp să vorbească despre tragedia de la Caracal. E indecent să folosească această temă atât de insensibilă, această dramă pentru mișcări politice. Domnul Iohannis demonstrează încă o dată că nu-și pricepe rolul ca șef al CSAT”, a declarat Viorica Dăncilă, la sediul central al PSD din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.