Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Dăncilă: Nu am emoţii. Moţiunea nu va trece

 

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, la Parlament, că nu are emoţii cu privire la moţiunea de cenzură şi a spus că oamenii din teritoriu nu i-ar ierta pe cei din PSD care ar vota în favoarea moţiunii.

”Nu, nu am emoţii. Moţiunea nu va trece”,a  declarat premierul.

În ceea ce-i priveşte pe parlamentarii PSD care ar putea totuşi vota moţiunea, a spus că aceştia se vor confrunta cu atitudinea critică a oamenilor din teritoriu.

Viorica Dăncilă a venit la Parlament cu mai mult de oră înaintea începerii dezbaterilor asupra moţiunii. Ea a avut o discuţie cu preşedintele Camerei Marcel Ciolacu, în biroul acestuia.

Cea de a şaptea moţiune de cenzură din actuala legislatură şi a patra împotriva Cabinetului Dăncilă este dezbătută joi în plenul Camerelor reunite, finalul fiind greu de prevăzut în condiţiile în care negocierile se desfăşoară până în ultimul moment, iar liderii PSD spun ferm că moţiunea nu va trece, în timp ce opoziţia este sigură de succes mizând pe voturi în plus peste cele 237 ale semnatarilor şi implicit peste minimul de 233 necesare. Secretarul geNeral al PSD Mihai Fifor afirmă că sunt 35 – 40 de parlamentari care nu vor vota moţiunea deşi nu sunt din PSD, fiind vorba despre cei care nu au semnat-o dar nici nu sunt social-democraţi sau despre cei care, deşi au semnat-o, nu o vor vota, văzând lipsa de alternativă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.