Skip to content
Recent

Dăncilă: Voi lupta pentru a scăpa România de Iohannis

Viorica Dăncilă, demisă joi de la Guvern, și-a relansat sâmbătă candidatura la alegerile prezidențiale, context în care l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis. Șefa PSD a susținut că sunt forțe care vor distrugerea PSD, acesta fiind principalul scop și nu preluarea guvernării.

Recunosc, discursul meu de astăzi arăta altfel până în ziua de joi. Știu că ceea ce s-a întâmplat v-a afectat și vreau să știți că vă înțeleg. Cu toate acestea, mă bucur din toată inima să văd că avem în continuare spiritul și energia de luptător, că ele nu mor niciodată, indiferent de momentele pe care le traversăm. E momentul în care trebuie să înțelegem că nu trebuie să ne îndoim de puterea pe care o avem. Să stăm uniți și să luptăm umăr la umăr pentru ca PSD să fie din nou”, a spus Dăncilă, potrivit PSNews.ro

Avem în față trei competiții electorale în care trebuie să fim uniți și să luptăm umăr la umăr să câștigăm. Aceste alegeri vor fi un adevărat război. Forța noastră nu e trecătoare și nu se risipește. Aceste forțe cu care noi luptăm acum în această campanie vor distrugerea PSD, vor dispariția noastră ca partid. E singura lor miză. Pentru ei nu căderea guvernului a fost miza, ci dispariția PSD, iar această motiune a fost doar primul pas dintr-un plan meschin de a ne elimina din competiție”, a completat ea.

Vedem dejă că au început cu greaua moștenire. Au trecut doar două zile și încep să își arate neputința. Îi unește ura pentru noi, pentru PSD. Partidul Social Democrat nu este o opoziție ușoară. Și indiferent unde vom fi nu vom înceta să luptăm contra celor care vor să aducă sărăcie și dezbinare. Să înlăturam această adunătură de profitori și să fim cei care conduc România atât de la Cotroceni, cât și de la Palatul Victoria. Suntem o forță pentru că avem de partea noastră oamenii, istoria și credința”, a mai spus ea.

Voi lupta în această campanie pentru a scăpa România de Klaus Iohannis. Eu nu renunț, eu nu dau înapoi, eu nu mă dau bătută”, a spus Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.