Skip to content
Focus

Daniel Cîrjan (PNL): „Contrar tuturor promisiunilor făcute de PSD, nu există finanțare pentru Bazinul Olimpic”

 

Consilierii locali al Partidului Național Liberal au luat inițiativa preluării  bazinului olimpic de la Compania Naționala de Investiții și în acest sens au depus un proiect, care urmează să primească votul în forul local legislativ.

„Bazinul Olimpic, emblemă a municipiului nostru, este în ruină. Contrar tuturor promisiunilor făcute de PSD, la acest moment nu există finanțare pentru acest obiectiv. Alături de consilierii locali liberali, am depus un proiect de preluare a Bazinului Olimpic de Înot de la Compania Naționala de Investiții aflată în subordinea Guvernului și trecerea în administrarea Consiliului Local Drobeta Turnu Severin în vederea reabilitării fie din fonduri europene, fie din buget local”, a declarat viceprimarul Daniel Cîrjan, președintele PNL Drobeta-Turnu Severin.

Liberalii consideră că este singura formă de salvare a Bazinului Olimpic și de redeschidere a acestei baze sportive.

Reamintim că vineri după-amiază, tinerii liberali din Drobeta Turnu Severin i-au tras de ureche pe reprezentanții administrației publice județene (PSD), care în campania electorală din 2016 au promis că vor reabilita Bazinul Olimpic de Înot din Drobeta Turnu Severin.

“Înarmați” cu colace de înot, mai mulți membri ai TNL Mehedinți au venit la Bazinul Olimpic de Înot din municipiul Drobeta Turnu Severin, gest prin care tinerii liberali au vrut să tragă un semnal de alarmă celor care sunt astăzi la conducerea administrației publice județene că trebuie să-și țină promisiunile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.