Skip to content
Administrație locală Focus Recent

Daniel Cîrjan: ,,Primul Ghiozdan” se dovedește a fi un program de succes! Vom da rechizite copiilor

Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin are vești bune pentru părinții copiilor care vor începe clasa pregătitoare. Micuții elevi vor primi în viitorul apropiat rechizite școlare de la primărie.

Conform hotărârii de Consiliu Local pe care am inițiat-o referitoare la acordarea pentru anul școlar 2018 – 2019 a pachetului cu rechizite școlare ,,Primul Ghiozdan” pentru copiii înscriși în clasa pregătitoare, părinții micuților puteau să solicite participarea la acest program la unitățile de învățământ de pe raza Municipiului Drobeta-Turnu Severin până la data de 1 iulie! Astfel, până la 1 iulie au fost depuse un număr de 675 de solicitări din totalul de 700 de copii înscriși în clasa pregătitoare, ceea ce este o dovadă a faptului că acest program este unul de interes pentru comunitate”, a declarat pentru PSNews.ro/MH Daniel Cîrjan.

Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin anunță că urmează ca sumele necesare să fie alocate în viitorul apropiat.

Urmează alocarea banilor și apoi licitația pentru achiziția rechizitelor, astfel încât pe data de 15 septembrie, când începe noul an școlar, cei 675 de copii în clasa pregătitoare să găsească pe băncuțe primul ghiozdan plin cu rechizitele necesare”, ne-a mai declarat viceperimarul liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.