Skip to content
Administrație locală Recent

Daniel Cîrjan și-a depus candidatura pentru primăria Drobeta Turnu Severin: A venit timpul administrației liberale!

Daniel Cîrjan, candidatul PNL la primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, alături de echipa cu care va echipă în Consiliul Local și-au depus miercuri, 18 august, dosarele de candidatură pentru alegerile din data de 27 septembrie. La eveniment au fost însoțiți de ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri Virgil Popescu, care a transmis că are parte de susținerea lui.

Daniel Cîrjan – candidatul PNL la primăria muncipiului Drobeta Turnu Severin – are parte de toată susținerea mea, dar și a echipei liberale din Mehedinți. Astăzi am fost alături de el și de candidații PNL la consiliul local la depunerea dosarelor de candidatură. Daniel Cîrjan știe foarte bine cum să administreze municipiul Drobeta Turnu Severin, a arătat că poate, din poziția de viceprimar, că este implicat și devotat severinenilor! Va avea parte și de susținerea Guvernului PNL, din care fac parte. Totodată, va face echipă cu Cristinel Pavel viitorul președinte al Consiliului Județean Mehedinți pentru o guvernare locală unitară, în spiritul dezvoltării și bunăstării! Vă invit și pe voi să îi acordați încrederea lui Daniel Cîrjan”, a declarat Virgil Popescu.

Daniel Cîrjan a declarat că a venit timpul administrației liberale în Severin după 30 de ani de administrație PSD.

Mi-am depus oficial candidatura pentru funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Severinul a fost condus timp de aproape 30 de ani de o administrație PSD de stânga. Gata,  deajuns!  A venit timpul administrației liberale și la Drobeta Turnu Severin! A venit timpul să atragem #investitori care să facă locuri de muncă bine plătite, să rezolvăm definitiv problema încălzirii municipiului prin extinderea rețelei de gaze naturale in tot municipiul, să dezvoltăm turismul pentru a face noi locuri de munca pentru severineni, să rezolvăm probleme importante ale municipiului care țin de educație, sănătate, sport, mediu, cultură, etc. Mulțumesc severinenilor pentru încrederea acordată, dar și  colegilor liberali care mi-au fost în permanență alături și fără de care nu aș fi ajuns aici. Împreună cu Ministrul Economiei, Virgil Popescu, cu viitorul președinte al Consiliului Județean, Cristinel Pavel, și cu echipa de consilieri locali liberali, vom da severinenilor o administrație liberală eficientă și performantă”, a declarat Daniel Cîrjan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.