Skip to content
Recent

Daniel Zamfir, bălăcărit de un BNR-ist după înlăturarea din fruntea comisiei FOTO

Senatorul PNL Daniel Zamfir a fost bălăcărit de către un angajat al Băncii Naționale a României (BNR) după înlăturarea parlamentarului liberal din fruntea Comisiei economice a Senatului.

Este vorba despre Daniel Oanță, consultant de strategie în BNR (mai precis, în Compartimentul de proiecte strategice din Cancelaria Băncii Naționale a României). El a postat pe Facebook mai multe statusuri în care se referă la Zamfir cu epitetul „instalatorul” și în care îl acuză pe politician că nu știe economie. Oanță și-a șters între timp aceste mesaje, dar PNL-istul le-a salvat și le-a publicat pe Facebook, alături de următoarele comentarii (AICI și AICI):

„Daca mai avea cineva vreo îndoială ca Orban executa ordinele bancherilor, iata cum discuta reprezentantul BNR, Daniel Oanta, despre execuția mea…”S-a rezolvat”! 

P.S, In discutie, eu sunt” instalatorul” Așa ii place lui Isărescu să-mi zică, aluzie la facultatea pe care am absolvit-o”.

Fotografia postată de Daniel Catalin Zamfir.

„Pai, bine dle Guvernator, ca ți-ai pus feciorul să mă beștelească pe Facebook, e de înțeles, e din ficat, dar că-ți pui angajații să o facă, asta nu e in regula…”

Fotografia postată de Daniel Catalin Zamfir.

Fotografia postată de Daniel Catalin Zamfir.

 

1 comentariu la “Daniel Zamfir, bălăcărit de un BNR-ist după înlăturarea din fruntea comisiei FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.