Skip to content
Recent

DECLARAȚII EXCLUSIVE: Ce poziție vânează Gherghe în PNL Mehedinți?!? Va fi ”decapitat” Virgil Popescu?!?

Înscrierea în PNL a fostului primar Constantin Gherghe a stârnit o adevărată ”furtună” pe scena politică din județ. Bursa zvonurilor locală a fost în ultimele ore mai intensă decât cea de pe marile piețe de capital, de pe întreg mapamondul.

Pentru a pune capăt speculațiilor PS News Mehedinți vă prezintă, în EXCLUSIVITATE, declarațiile celor doi protagoniști: Constantin Gherghe și președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu:

Anunțul înscrierii mele în Partidul Național Liberal a stârnit o adevărată rumoare în județul nostru și, aparent, s-a pus în mișcare operațiunea ”dezinformare”. Pentru a nu lăsa loc speculațiilor precizez că m-am înscris în Partidul Național Liberal pentru a-l susține și vota pe Klaus Iohannis – președinte. Nu mă interesează nicio funcție în Partidul Național Liberal și nici vreo candidatură la vreuna din primăriile din Mehedinți, inclusiv  din Drobeta Turnu Severin, Orșova sau din altă localitate. Toate eforturile care au fost investite, în ultimele ore, pentru a lansa tot felul de zvonuri și teorii ale conspirației, pe marginea înscrierii mele în PNL, îmi arată că adversarilor politici le este teamă de un PNL puternic. Aș aprecia mai mult dacă ar da dovadă de maturitate politică și s-ar concentra pe reprezentarea intereselor cetățenilor, nu pe fabricarea de zvonuri politice”, a declarat fostul edil pentru PSNews Mehedinți.

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu infirmă cele mai ”negre” scenarii:

Chiar dacă pare clișeu eu cred că politica este pentru și despre oameni. Am cântărit cu atenție toate argumentele pro și contra atunci când l-am invitat pe domnul Gherghe să se înscrie în PNL și să îl susțină pe președintele Klaus Iohannis. Și argumentele pro au cântărit mai mult. Datorită experienței lui administrative cred că este un câștig pentru cetățenii din județul Mehedinți. Mi se pare pueril că adversarii politici nu au dat dovadă de mai multă imaginație atunci când au aruncat pe piață ”zvonul” că domnul Gherghe este cel care îmi va lua locul, la conducerea organizației PNL Mehedinți. Nu îmi stă în caracter ca atunci când iau decizii politice unul dintre factorii decisivi să fie: ”Oare îmi ia locul”?!! Nu, acest tip de argument nici nu există în logica mea politică! Sunt convins că rolul unui lider e să facă din echipa pe care o conduce cea mai puternică echipă. Asta este scopul meu și cu PNL Mehedinți. Totodată, îmi doresc să câștigăm următoarele alegeri în Mehedinți, pentru a le demonstra mehedințenilor că avem soluții reale pentru dezvoltarea județului. Totodată, cu privire la candidatura PNL pentru municipiul Drobeta Turnu Severin aș dori să dau asigurări că Daniel Cîrjan este candidatul PNL Mehedinți. P.S. Pentru zvonacii de serviciu, din toate partidele, nu uitați vechiul proverb românesc: ”Câinele moare de drum lung și …. de grija altuia!”, a declarat Virgil Popescu pentru PS News Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.