Skip to content
Recent Spot

Deputat de carton!

 

Aşa cum am prevăzut, deputata Alina Teiş a fost prezentă, spre disperarea tuturor, la Festivalul Naţional Concurs de Folclor “Ponoare Ponoare” de la sfârşitul săptămânii trecute. Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs.

Ajunsă dintr- o întâmplare deputat, Alina Teiş nu ezită niciun moment fără a se face de râs. Cum activitatea parlamentară lipseşte cu desăvârşire, se pare că selfie-deputata alege o metodă inedită să-şi desfăşoare mandatul “Unde e lume, hop şi eu!”

Ce caut acolo? Ce le răspund oamenilor care mă întreabă de problemele reale ale României? Ce le răspund oamenilor care mă întreabă cu ce ma ocup în Parlament?… Aceste întrebări se pare că nu o ating pe doamna deputat, trecând nonşalantă peste ele. Pe surse am aflat cine este presupusul consilier al deputatei care o îndeamnă să facă numai gafe! Echipa PSNewsMh a demarat o anchetă jurnalistică pentru a vă putea dezvalui în exclusivitate numele consilierului buclucaş! Din ce am aflat până acum, lucrurile par să fie foarte grave!

Revenind la selfie-deputata, după ce a terminat sesiunile foto prin Parlament, fotografiindu-se cu toate uşile, holurile, băncile şi cu diverşi lideri politici care habar nu aveau cine este doamnadeputata, a luat la pas toate sindrofiile şi sărbătorile din judeţul Mehedinţi. Motivul? Sfătuită de acelaşi consilier buclucaş, doamna Teiş îşi doreşte un nou mandat de deputat şi crede că aceasta este modalitatea prin care îşi poate asigura fotoliul! Nimic mai greşit!

Revenim cu informaţii în exclusivitate despre deputatul PSD Alina Teiş şi consilierul acesteia!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.