Skip to content
Administrație locală Recent

Deputatul Popescu: Mehedinți Gaz nu a venit la întâlnirea organizată de primăria Severin pentru a da explicații cu privire la extinderea rețelei de gaz

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu anunță că reprezentanții firmei Mehedinți Gaz nu au venit la întâlnirea cu primarul Marius Screciu, deși trebuiau să prezinte stadiul în care se află realizarea contractului de concensiune de gaze naturale, precum și investițiile viitoare pe care dorește să le facă firma în Drobeta Turnu Severin și județul Mehedinți.

Ieri (marți 15 ianuarie n.red.) am așteptat reprezentanții firmei Mehedinți Gaz să vină la întâlnirea cu reprezentanții primăriei Drobeta Turnu Severin pentru a ne spune în ce stadiu se află realizarea contractului de concensiune de gaze naturale, precum și investițiile viitoare pe care dorește să le facă firma în Drobeta Turnu Severin și județul Mehedinți. Cu stupoare am aflat că au trimis un fax în care explicau că nu pot să participe la întâlnire, deoarece nu au terminat evaluarea impactului OUG 114 dată de Guvern în decembrie. Stau și mă întreb ce legătură are coada vacii cu ștampila primăriei? Sau altfel spus ce legătură au taxele pe care ar urma să le plătească această companie la bugetul de stat cu situația investițiilor pe careMehedinți Gaz trebuia să le facă până în 2013 în Drobeta Turnu Severin și în județul Mehedinți? Voi ce părere aveți? Fug reprezetanții Mehedinți Gaz de această întâlnire pentru că știu că nu au explicații plauzibile pentru faptul că au întârziat atâția ani lucrările de extindere a rețelei de gaz?”, scrie deputatul liberal pe pagina de Facebook.

Locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin așteaptă de ani de zile racordarea locuințelor la rețeaua de gaze naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.