Skip to content
Ediția de astăzi Focus Recent

Descinderi la sediul Pro România Mehedinți, din Drobeta-Turnu-Severin

În dimineața zilei de miercuri, 29 decembrie, mascații au descins la sediul Pro România Mehedinți, din Drobeta-Turnu-Severin. Potrivit primelor informații, se pare că acțiunea are ca scop verificarea legalității adeziunii și a candidaturii actualului primar al Orșovei, Marius Stoica.

Reamintim că pe data de 16 decembrie, procurorii au efectuat o serie de percheziții și la Primăria Orșova.

Pe motiv că Marius Stoica și-a pierdut calitatea de membru PSD, în timpul mandatului de primar, la acel moment, prefectul județului Mehedinți a solicitat secretarului general al UAT Orșova să îmtocmească, potrivit legii, un referat, pentru a se putea emite ordinul de încetare a mandatului de primar. Referatul nu a fost transmis Instituției Prefectului, iar edilul a continuat să rămână în funcție.

„Având în vedere că dosarul este în ancheta proprie a procurorului, punctul de vedere oficial va fi comunicat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Orșova”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți

De altfel, ar fi vizate și adeziunile altor candidați ai Pro România Mehedinți, angrenați în alegerile locale din septembrie 2020. În prezent, Parchetul nu a comunicat un punct de vedere oficial, toate aceste informații fiind pe surse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.