Skip to content
Administrație locală Recent Social Spot

Direcția pentru Protecția Copilului Mehedinți ar putea achita salariile în câteva zile

 

Angajații Direcției pentru Protecția Copilului Mehedinți și-ar putea primi salariile în câteva zile, cel puțin așa susține conducerea instituției.

Dacă luna trecută, oficialii din DGASPC  Mehedinți spuneau că salariile nu s-au virat la timp „din cauza unor deficiențe ale sistemului informatic”, acum Direcția pentru Protecția Copilului Mehedinți așteaptă fondurile necesare de la Guvern.

 „Când a fost aprobat bugetul inițial, acestea au fost fondurile prevăzute, dar în câteva zile se rezolvă. Dacă nu se alocă fondurile în ședința de Guvern de săptămâna aceasta, se va găsi o soluție la nivelul Consiliului Județean. Se lucrează la o rectificare, Consiliul Județean zilele acestea, nu știu exact când, va avea o ședință și suntem prevăzuți și noi cu niște bani”, spune directorul executiv Valentin Croitoru.

 Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinți, al treilea mare angajator din judeţ, a rămas fără bani pentru salarii pe ultimele luni ale anului. Cei 725 de salariați ai DGASPC Mehedinți trebuiau să-și primească salariile în data de 10 septembrie. Este a doua oară în ultimele luni când se întâmplă ca angajați de aici să-și primească drepturile salariale cu întârziere.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.