Skip to content
Ediția de astăzi

Directorul general de la SECOM și-a dat demisia

 

Operatorul regional SECOM, unde Primăria Drobeta Turnu Severin este acţionar majoritar, a rămas fără conducere, după ce directorul general Dorian Ilian Leţea, și-a înaintat la începutul acestei săptămâni demisia din funcție.

Dorian Ilian Leţea, directorul general de la SECOM SA, și-a înaintat luni, 23 aprilie, demisia către Consiliul de Administrație al Secom. Lețea a preferat să trimită pe e-mail demisia către membrii CA, iar începând cu data de 29 aprilie îi încetează raporturile de muncă cu Secom.

Se fac tot felul de speculații privind motivația care a stat la baza demisiei acestuia, însă un lucru este cert: situația de la SECOM este în momentul de față extrem de delicată dat fiind conflictul care există de mai multă vreme cu firmele de construcții care au executat lucrări de extindere şi modernizare a reţelei de apă-canalizare, în cadrul unui megaproiect cu fonduri europene de aproape 80 de milioane de euro pentru Mehedinţi.

În proiect sunt prinse mai multe zone ale Severinului, care la ora actuală sunt vitregite de ceea ce înseamnă acest serviciu.

Constructorii cer în instanță penalități uriașe de la SECOM fiindcă, printre alte motive invocate de aceștia, au fost tot felul de probleme legate de amplasament, de proiectare ș.a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.