Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Directorul Poliției Locale, trimis în judecată pentru purtare abuzivă

Viceprimarul Daniel Cîrjan îi solicită primarului municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, suspendarea raportului de serviciu în cazul directorului Poliției Locale. Acesta are calitatea de inculpat într-un dosar penal.

”În anul 2019, am solicitat primarului Marius Screciu să îl demită pe directorul Poliției Locale Drobeta Turnu Severin ca urmare a violențelor fizice și verbale ale acestuia la adresa unui consilier local din cadrul Consiliului Local al municipiului. Evident că primarul a ales să îl țină în brațe pe șeful Poliției Locale.

La un an distanță, a început un procesul penal 4913/225/220/a1 în care inculpat este directorul Poliției Locale și în care se judecă infracțiunile de purtare abuzivă.

Din punct de vedere legal și moral nu mai poate ocupa scaunul de Director al Poliției Locale. În atare condiții, îi solicit iarăși primarului Marius Screciu să îi suspende de urgență raportul de serviciu având în vedere trimiterea în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă”, spune viceprimarul Daniel Cîrjan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.