Skip to content
Recent

Discuția Dragnea – Iohannis, dezvăluită. Șeful PSD: Mie mi se pare antiromânesc

Subiectul discuției de la Cotroceni dintre președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, și șeful statului, Klaus Iohannis, a fost dezvăluit chiar de primul numit.

Mai precis, al treilea om în stat a afirmat că, după ceremonia de depunere a jurământului de către membrii Guvernului Vioricăi Dăncilă, a mai stat de vorbă cu Iohannis o perioadă, pentru a-i arăta președintelui Angela Cristea, şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România, le-a transmis ”minciuni” comisarilor europeni, după cum relatează B1.ro.

Mai mult decât atât, despre gestul Angelei Cristea, Liviu Dragnea i-a comunicat șefului statului român că este unul ”antiromânesc” și ”împotriva intereselor româneşti care nu poate să rămână netaxat şi nespus”. Motivul pentru care a stat să discute cu Klaus Iohannis, spune liderul social-democraților, este președintele țării este persoana care trebuie să informeze Comisia Europeană, Parlamentul European despre situaţia din România, și nu ”alţi cetăţeni cu diverse poziţii care spun lucruri nereale”.

”Am rămas după depunerea jurământului cred că 10-12 minute. I-am arătat preşedintelui minciunile transmise de şefa Delegaţiei Comisiei Europene la Bucureşti, doamna Angela Cristea, transmise la toţi comisarii europeni, spunându-i că mie mi se pare antiromânesc şi un gest împotriva intereselor româneşti care nu poate să rămână netaxat şi nespus”, a declarat Liviu Dragnea, conform sursei citate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.