Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Distribuție Oltenia suspendă activitatea centrelor sale de relații

Operatorul Distribuție Oltenia suspendă activitatea centrelor sale de relații cu utilizatorii din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea, în perioada 12 martie – 31 martie 2020.

Detalii despre zonele în care întreruperea alimentării cu energie electrică este necesară în vederea executării lucrărilor de mentenanță și investiții în rețea de către operatorul de distribuție, pot fi obținute prin accesarea website-ului oficial, www.distributieoltenia.ro, în secțiunea dedicată (https://www.distributieoltenia.ro/ro/suport/intreruperi-anuntate.html).

”Menționăm că toată activitatea tehnică se va derula în continuare în aceleași condiții, echipele operative fiind pregătite să intervină prompt pentru remedierea oricăror deficiențe în alimentarea cu energie electrică în această perioadă”, se arată într-un comunicat de presă al Distribuție Oltenia.

De asemenea, au fost dispuse măsuri suplimentare astfel încât, toate locurile de consum ale instituțiilor spitalicești, precum și cele unde au fost declarate persoane în carantină sunt monitorizate pentru asigurea continuității în alimentarea cu energie electrică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.