Skip to content
Administrație locală Recent

DJ 670 Malovăț (DN 67) – Marga va fi modernizat

Președintele Consiliului Județean Mehedinți a anunțat că a fost finalizat proiectul tehnic care prevede reabilitarea drumului județean dintre localitățile Malovăț și Marga.

La începutul acestei săptămâni, proiectantul care a câștigat licitația a înaintat Consiliului Județean Mehedinți proiectul tehnic în vederea reabilitării DJ 670 Malovăț (DN 67) – Marga, un tronson în lungime de 21,350 km. Proiectul a fost verificat de colegii din Consiliul Județean, iar în această dimineață (miercuri – 12 februarie n.red.) a fost transmis spre avizare Agenției de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia. În paralel, pentru ca lucrurile să nu fie întârziate, începem procedurile necesare depunerii documentației pe platforma publică pentru licitații publice SICAP, pentru atribuirea contractului de execuție. Sperăm ca la finalul termenului de 30 de zile să avem un constructor, astfel încât, în primăvara acestui an să demareze, efectiv, lucrările. Porțiunea este folosită de conducătorii auto întrucât scurtează distanța către localitățile din nordul județului și avea nevoie de reabilitare. Drumul face legătura cu localitățile Balta, Isverna, Ponoarele și chiar Baia de Aramă și traversează comunele Malovăț, Bâlvănești, Godeanu. Investiția este finanțată cu fonduri europene, iar contractul de finanțare a fost semnat în martie 2019”, a anunțat Aladin Georgescu.

În luna septembrie 2019, primarul comunei Malovăț a semnat un contract pentru execuția lucrărilor de asfaltare a ulițelor, în valoare de 10,6 milioane lei, fonduri provenite din Programul Național de Dezvoltare Locală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.