Skip to content
Focus

DOCUMENT Modelele de declarații pentru deplasările în intervalul în care este restricționată circulația

Autorităţile au publicat, vineri, 26 martie, modelul adeverinţei de la angajator, dar şi al declaraţiei pe proprie răspundere care trebuie completate în contextul noilor restricţii de circulaţie.

Precizări referitoare la Hotărârea CNSU privind noile măsuri! Astăzi se va publica hotărârea în Monitorul Oficial, însă, având în vedere timpul scurt pe care l-ar avea operatorii economici la dispoziție să se pregătească, am avut o discuție cu domnul Arafat și am stabilit ca aceste măsuri să fie aplicate de duminică, 28 martie”, a anunțat premierul Florin Cîțu.

Modelul adeverinţei de la angajator, dar şi al declaraţiei pe proprie răspundere pentru cele două intervale orare de restricţionare a circulaţiei în afara locuinţei pot fi descărcate accesând următorul link: https://cetrebuiesafac.ro/modele-declaratii.

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 ‰ (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 ‰ (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii) – vezi aici:

În localităţile în care incidenţa cazurilor de COVID-19 este peste 4 la mie în ultimele 14 zile, în weekend – vineri, sâmbătă, duminică – circulaţia este permisă doar până la ora 20.00. Dacă incidenţa depăşeşte 7,5 la mie, circulaţia va fi până la ora 20.00 toată săptămâna. Magazinele se vor închide la ora 18:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.