Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Doi adolescenți, hoți din mașini, prinși de poliție la Turnu Severin

Polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au susprins în data de 8 iulie a.c., în jurul orei 02,30, în flagrant delict, doi adolescenți de 15 ani, din municipiu, în timp ce încercau să sustragă mai multe bunuri dintr-un autoturism, ce se afla staționat.

Din probatoriul administrat, polițiștii de investigații criminale au stabilit că cei doi tineri, în aceeași noapte ar mai fi încercat să sustragă bunuri din alte 7 autoturisme ce se aflau parcate, în zonă.

”Documentând activitatea infracțională a persoanelor în cauză s-a stabilit că în luna iunie a.c., ce doi doi tineri împreună cu alt tânăr de 14 ani ar mai fi sustras din alte 4 autoturisme bunuri în valoare de 5.000 lei, precum și un card bancar pe care l-au folosit fără drept. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80% și a fost restituit părților vătămate”, precizează Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, oamenii legii continuând verificările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.